lauantai 14. syyskuuta 2024

Paitakauppa on taas auki!

Hyllyvarausten noutokin sujuu paremmin
Kirjastomiehet-paita päällä.
Joku teistä saattaa ehkä muistaa, että hetken aikaa oli mahdollista ostaa Kirjastomiehet-bändipaitoja. Aiheesta on postaus elokuulta 2018.

Siinähän kävi sittemmin niin, että verkkokaupan mahdollistanut Spreadshirt-palvelu ilmoitti, että vähäisen myynnin vuoksi Kirjastomiehet-kauppa suljetaan. Eipä siinä mitään, kapitalismin ehdoilla tässä maailmassa mennään.

En tiedä, jäikö minulta joku ilmoitus saamatta vai lukematta, mutta yllättäen ja pyytämättä paitakauppa näyttäisi olevan taas toiminnassa. Kollega-Toni AKA Kirjastovelho löysi tuon yllä linkatun vanhan blogauksen, klikkasi kauppalinkkiä  kirjastomiehet.myspreadshop.fi ja pisti tilauksen vetämään. Eikä siinä montaa päivää mennyt, kun Tonista tuli onnellinen Kirjastomiehet-merchin haltija, ks. oheinen kuva.

Muistutan vielä, että kaikki mainittuun kauppaan syydetyt  rahat menevät Spreadshirtille. Ostamalla näitä tuotteita ei siis Kirjastomiehille koidu minkäänlaista tuloa. Mutta eihän näitä kirjastohommia muutenkaan rahan takia tehdä. 

Kaikesta huolimatta semmoinenkin ajatus tästä lähti kehittymään, että pitäisiköhän tuonne laatia lisää logovaihtoehtoja. Ainakin Kirjasto-oletetut-bändipaidalle voisi olla jopa kysyntää. Haluaisitko suunnitella sen logon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti