maanantai 27. elokuuta 2018

Paitakauppa avattu! [Fanfaareja ja rummunpauketta.]

EDIT: paitamyynti ei lähtenyt lentoon, itse asiassa ei tainnut mennä yhtään paitaa kaupaksi. Siksi Spreadshirt sulki kaupan, eli turha enää yrittää tilata näitä paitoja. Mutta jätetään tämä postaus tähän kuitenkin muistoksi.

 

 

Rukouksiinne on vastattu: nyt voit tilata itsellesi Kirjastomiehet-t-paidan!

Fani vai ihan oikea kirjastomies?
Edellisessä blogauksessa vilautin mahdollisuutta, että bändimme logolla varustettuja t-paitoja voisi kenties olla joskus yleisemminkin saatavilla. Ta-daa: Kirjastomiehillä on nyt ihan oma t-paitakauppa osoitteessa https://shop.spreadshirt.fi/kirjastomiehet.

Spreadshirt on siitä mukava verkkokauppa, että siellä pystyy DIY-henkisesti tuunaamaan tilattavaa tuotetta. "Muokkaa designia" -painikkeen takaa aukeavat moninaiset mahdollisuudet. Jos vaikka haluaisitkin mieluummin pitkähihaisen paidan, onnistuu. Näyttäisikö logo sittenkin paremmalta pystyasennossa? Tai paidan selkämyksessä? Vai olisiko Kirjastomiehet-muki paras ratkaisu? Onnistuu nämäkin.

Niille, jotka eivät ole niin askarteluhenkisiä, on tarjolla valmiita vaihtoehtoja. Esisäädetyissä Kirjastomiehet-tuotteissa on ekologinen painotus (luomupuuvillaa, valmistettu uusiutuvaa energiaa käyttäen jne.). Totuus tietenkin on, että ekologisinta olisi olla ostamatta mitään. Jos kuitenkin tarvitset vaatetta päällesi, niin mieluummin sitten yritetään olla vähemmän kuin enemmän pahiksia.

Valitettavasti tätä kontrastiväristä ringer-t-paitamallia ei Spreadshirtin valikoimasta löydy, vielä. Eikä muuten villatakkejakaan. Pitääpä laittaa Spreadshirtille toive vetämään.

Ja vielä: Spreadshirtissa olisi mahdollista tienata rahaa asettamalla palveluun lataamilleen designeille maksun. Ilmaisten kirjastopalvelujen hengessä Kirjastomiehet-logosta ei tarvitse maksaa penniäkään. Spreadshirt kyllä ottaa omansa pois, eli tuotteista saa kyllä pulittaa ihan riittävästi ilman ylimääräisiä design-maksujakin. Toisaalta: useamman vuoden käyttökokemuksen perusteella kehtaan kyllä kehua tuotteiden hinta-laatu-suhdetta: ei veny eikä vanu ja painatukset pysyvät kiinni kankaassa. Ekologisuutta sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti