tiistai 21. elokuuta 2018

100 prosentin kasvu Kirjastomiesten määrässä

Kuten hyvin tiedätte, Kirjastomiehet eivät kovin usein keikkaile. Painavin syy tähän on tietysti se, että laulujemme sanoma ei välttämättä aukea kuin rajatulle yleisölle, eli kirjastokollegoille. Turha meidän on mennä baarin nurkkaan maksavia asiakkaita häiritsemään.
Nelihenkinen Kirjastomiehet poseeraa

Sen sijaan Kirjastopäivillä (6/2017) ja Kirjastoautopäivillä (8/2018) yleisö osasi kyllä arvostaa kontribuutiotamme. Nämä keikat olivat meille silläkin tavalla suotuisia, että ne olivat molemmat kotikaupungissamme. (Mahdollisille keikkabuukkaajille kuitenkin tiedoksi, että kyllä me tarvittaessa muillekin paikkakunnille pääsemme.)

Kirjastoautopäiväkeikan kunniaksi nostettiinkin isompi vaihde pykälään:
a) hommattiin bändipaidat ja
b) kasvatettiin bändi nelihenkiseksi. Viljami tuli kitaroimaan ja bassottelemaan ja tarttui laulumikkiinkin, Terho taas paukutti rumpuja olan takaa. Ja johan tulikin hommaan ihan toisenlainen draivi! Poissa on folk-fiilistely ja päästiin räimimään rokkia ihan kunnolla!

Kyllähän tuon keikkasetin mielellään vetäisi jossain uudestaankin, sen verran hyvä maku tästä Lutakon keikasta jäi. Tsekkaa jos et usko: alla illan viimeinen kipale, Kirjastoautopäivien epävirallinen tunnusbiisi Aino heiluu (säv.&san. Ari Savinainen). Lystiä oli niin lavalla kuin tanssilattiallakin!

Ps. T-paita-kauppaa ei ole vielä käynnistetty, mutta käynnistyy toki, jos alamme hukkua kyselyihin. (En pidätä hengitystä.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti