perjantai 27. maaliskuuta 2015

Musiikkikirjastomiehen blues

Joka härillä ajaa, se häristä puhuu, sanotaan. Edellisessä blogauksessa aiheena olivat Arin härät eli kirjastoautotyö. Allekirjoittaneen työtehtävissä taas painottuu musiikkikirjastoasiat. Niissä sitä vasta puhumista riittääkin (eri asia on, ketä kiinnostaa kuunnella).

Minä olen musiikkikirjastoasioista kirjoittanutkin aika paljon, nimittäin pidin parin vuoden ajan aihetta käsittelevää blogia Tänään palautetut levyt. Sen blogin päivittämisen lopetin (ainakin toistaiseksi) äskettäin, kun rupesi tuntumaan, että olennaisimmat pointit tuli jo sanottua. Mutta voisihan näistä asioita myös laulaa?

Alla olevasta videosta voit kuunnella, kuinka musiikkikirjastomiehen ammatillinen itsevarmuus horjuu laskevien musiikkitallenteiden lainalukujen takia. Annille ja Kerkolle erityiskiitokset sana- ja sävellainoista.

Video on kuvattu Jyväskylän kirjamessuilla 22.3.2015, mikä ei tallennusteknisesti ole ideaalitilanne. Arin hieno kitarasoolo jää pahasti messuhumun alle, mutta käyttäkää silmiänne ja kuvitelkaa loput.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti